IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE)

Go down

IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Empty IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE)

Post  GMCRIMSON on Sun Nov 14, 2010 12:01 pm

sapa rasa pc dia hebat dan mampu tahan windows 7 (32/64/84) dan tak tahu camna nak men game ni dalam
windows 7 sila ikut step ni 1 by 1.. agak-agak kalau pc cap ayam RAM stakat 2G, sila lah jgn seksa pc anda Laughing Laughing

1st
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Step1
dekat icon ryl Devolution(shortcut/dalam folder) right click dan pilih properties

2nd
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Step2
bila dah kuar kotak cam gambo tu pilih compatibility dekat situ tanda dekat "run the program....."
pilih windows xp sp 2/ sp 3/ vista sp 1
kat bawah tanda "run as admin.."

3rd
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Ulstep1
gi kat control panel, pilih kat user acc and family safety

4th
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Ulstep2
pilih user acc

5th
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Ulstep3
pilih UAC (user acc control)

6th
IF YOU HAVING PROBLEM USING WIN7 PLAYING RYL PLEASE FOLLOW THIS GUIDE (GG CANT UPDATE) Ulstep4
set kan paling low (never notify) dan tekan ok.. restart pc..

tuk sapa2 yang guna OS ori step 1 dan 2 leh skip.. sapa guna yang pirate ada yang tak perlu step 1 dan 2 ada yang perlu..
Credit To BitterVirgin Original Post By http://rylqamara.freeforums.org/macam-mana-nak-play-kat-windows-7-t283.html

GMCRIMSON

Posts : 33
Join date : 2010-09-22

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum